به فردای اقتصاد و به نقل از مانا، خلیلی واوسری مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی تبادل نظر و انتقال تجربیات متخصصین دریایی داخل و خارج کشور در حوزه مهندسی سواحل، بنادر و سازه های دریایی، انتشار آخرین دستاوردهای علمی، فنی و اجرایی حوزه مذکور، ایجاد بستری مناسب و زمینهسازی به منظور همکاری متقاضیان ارائه خدمات در سطح منطقهای و بینالمللی را از اهداف این همایش عنوان کرد.
به گفته وی، کنفرانس یاد شده از جمله معتبرترین کنفرانس های دریایی در سطح منطقه و جهان است که قدمت آن به بیش از ۳۲ سال برمیگردد.
مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی افزود: یدرودینامیک و رسوب"، "مدیریت سواحل و بنادر"، "مهندسی بندر و سازه های ساحلی"، "مهندسی فراساحلی و خطوط لوله"، "محیط زیست دریایی و ایمنی " محور های اصلی چهاردهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی است.
دبیر چهاردهمین همایش ICOPMAS همچنین اعلام کرد: بیش از ۲۲۰ مقاله از محققین داخلی و خارجی کشور به دبیرخانه همایش ارسال و توسط ۵۵ نفر از اعضای کمیته علمی که متشکل از اساتید برجسته دریایی داخل و خارج کشور هستند، داوری شد که ۷۵ مقاله به صورت شفاهی و ۵۸ مقاله به صورت پوستر مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی افزود: علاوه بر ارائه مقالات، سخنرانیهای کلیدی توسط اساتیدی از کشورهای ژاپن، کانادا، هند و ایران، چهار کارگاه تخصصی نیز طی روزهای همایش برگزار خواهد شد.
تبادل نظر